keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Sain postia!!!!!!!!!!!!!!

Posti kävi!!! Sain postissa kirjeen ja kolme erilaista ( ja kai erityyppistäkin ( ?) vaijeria ja 6 kpl kullattuja ja 6kpl hopeoituja hevosenkenkiä tai niin tuossa kirjeessä ja pussissa lukee ( sulkuihin on laitettu, ovat vaijerisuojia) ja sitten pikkiriikkisen pikkuisia helmen näköisiä jotka on samoin kullattuja ja hopeoituja ja sitten muutama kyljestä auki olevia helmennäköisiä jutskia (pussissa on kirjoitettu puristehelmen suojia ) .......    ja kirjeessä " näillä voit harjoitella ennenkuin ostat niitä hopeisia ja arvokkaampia osasia, ei tarvitse lähettää rahaa, harjoittele vaan".
Ja täällä on vielä on vielä pussi jossa on kuparisiakin vastaavia!!!!!!!!!!!!......
Sitten on vielä mukana ohjeet miten näitä käytetään!!!!!!!!............

Vähän oon onnesta soikeena ja laitan kyllä isot kiitokset ja oisin maksanut noi. Ja vaikka lähettäjää ei saisi kuulemma mainostaa ei kukaan tiedä, että nämä on Marjolta.
Ja mitenhän tämänkin nyt kiittäisi, kun raha ei kelpaa...


Kiitos, ja toinen kiitos lisäksi.....

perjantai 16. huhtikuuta 2010

Korutarvikkeista...

Netissä kauppojen sivustoilla katselin näitä korutarvikkeita ja kävin likkojen sivuja selailemassa.
Siellä on näissä korujen päissä tuo lenkki, ainakin tuolla Marjon sivuilla näkyy, ja oon miettiny miten tuon saisi onnistumaan ja mikä se lenkki oikein?? Siellä mihin se lukko laitetaan...
No on tuossa muutakin ihmeteltävää ja ainakin kova yritys täällä on päällä. Joten odotelkaas vaan niin kohta koruja tulee....

tiistai 13. huhtikuuta 2010

Olisko pikkumustan aika

Olisiko nyt pikkumustien korviksien aika? Sain yhdeltä kamultani pari helmeä kevään kyläreissulla ja itselläni oli nuo hopearinkulat. Pujotin sitten kivet rinkulaan ja vo´laa, siinä on sitten korvikset. Tuo mustin kivi on Onyxi ja nuo muut säröakaattia, sanoo lahjan antaja. Hyvä puoli oli, että noi mustat helmet on niin tiukat, ettei paljon helmet pääse liikkumaan ja tein tuonne korviksen toiseen päähän lukoksi tuollaisen väkäsen, niin ei
sitten kivet ole maantiellä.
Kuva otin tuollaisen hedelmäkuvan päällä ja itse olen nyt tuohon kuvaan tyytyväinen. Ainakin sain kuvan blogiin asti !

lauantai 3. huhtikuuta 2010

valokuvaamisesta

Tuossa näitä muiden bloggareiden kuvia katsellessa on tullut mietittyä näitä kuvaamisen ihmeellisyyksiä.
Tuo kuva ei mielestäni nyt niin loistavalle näytä pelkällä valkoisella pöydänpinnalla ja kun kuvaa sitten muualla yrittää toteuttaa niin aikaa ja hikipisaroita virtaa. 
Kyse on siis yksinkertaisesti jonkin esim. esineen kuvaamisesta.
Tuossa olen käynyt korusivuja ja muutamaa muuta seuraamaani sivustoa katsomassa ja ihmettelen miten nämä kaikki bloggarit onnistuvat näin hyvin!
Ja itsekin omia kuvia olisi kiva tänne laittaa on muuten niin hirmu tylsä sivusto.

Pitäisiköhän kirjastosta hakea joku kuvaamista koskeva kirja?

Kamera on tuollainen peruskamera, vuosi sitten hankittu, ja muuten ihan hyviä kuvia ulkona olen saanut. Jotenkin tuo kuvaan asettelu ja valo on ongelmani.
Olen lukenut joistakin pikkustudioista, mutta sellaisia en kyllä mielelläni hanki!
Ja mitäs kun se kuvattava tavara ei sinne studioon mahtuisikaan? Olen jotenkin käsittänyt tämän studion olevan jonkinmoinen pikkulaatikko, johon sitten se valo ohjataan. Kuulostaa kovin hankalalta ja vaikealta. 

Ja jos joku on moisia studioita kokeillut tai muuten osaa pikkuvinkkejä antaa tai vaikka kirjavinkkiä , niin KIITOS!