keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Sain postia!!!!!!!!!!!!!!

Posti kävi!!! Sain postissa kirjeen ja kolme erilaista ( ja kai erityyppistäkin ( ?) vaijeria ja 6 kpl kullattuja ja 6kpl hopeoituja hevosenkenkiä tai niin tuossa kirjeessä ja pussissa lukee ( sulkuihin on laitettu, ovat vaijerisuojia) ja sitten pikkiriikkisen pikkuisia helmen näköisiä jotka on samoin kullattuja ja hopeoituja ja sitten muutama kyljestä auki olevia helmennäköisiä jutskia (pussissa on kirjoitettu puristehelmen suojia ) .......    ja kirjeessä " näillä voit harjoitella ennenkuin ostat niitä hopeisia ja arvokkaampia osasia, ei tarvitse lähettää rahaa, harjoittele vaan".
Ja täällä on vielä on vielä pussi jossa on kuparisiakin vastaavia!!!!!!!!!!!!......
Sitten on vielä mukana ohjeet miten näitä käytetään!!!!!!!!............

Vähän oon onnesta soikeena ja laitan kyllä isot kiitokset ja oisin maksanut noi. Ja vaikka lähettäjää ei saisi kuulemma mainostaa ei kukaan tiedä, että nämä on Marjolta.
Ja mitenhän tämänkin nyt kiittäisi, kun raha ei kelpaa...


Kiitos, ja toinen kiitos lisäksi.....

1 kommentti:

  1. Ole hyvä vaan! Itse asiassa tuo määrä tarvikkeita ei nyt niin kallista ole ja postimaksujen kanssa olisi ihan turhan kallis. Lähetät sitten joskus minulle jotain jos tarvitsen :) Näin se tässä porukassa on mennyt. Ja esim. tuon blogin Ramori kanssa on tarvikkeita liikkunut meillepäin ja taas sinnepäin aina toisen tarpeen ja kiireen
    mukaan :)
    Akvamarinilta olen helmiä saanut ja sinne laittanut menona jotain ja Ninniltä olen ostanut jne. Eli ihan turhaan kiittelet. Tämä on tällainen Isojen tyttöjen kiiltokuvien vaihtomalli :) Eli tavara välillä liikkuu suuntaan jos toiseenkin.
    Ja jos jotain kysyttävää tulee niistä lähettämistäni tarvikkeista tai et ymmärrä niitä ohjeitani, niin laita viestiä tuon sähköpostini kautta. Sieltä on helpompi linkkejäkin laitella tuonne netin ilmaisiin ohjeisiin :)

    VastaaPoista